ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016



Το ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ και το αποτέλεσμα αυτής, με θέμα την μη χορήγη όπως και την μονομερή χορήγηση της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ από τον εργοδότη.

Υπάρχει η πλήρης αποδοχή  της υπαιτιότητας της εταιρείας, όπως και η σαφής αναφορά περί μη υπάρξεως δόλου.

Επίσης και το σημαντικότερο,σαφέστατη δήλωση του εκπροσώπου της εταιρείας,στην πιο αρμόδια υπηρεσία, ότι από το τρέχον έτος η εταιρεία θα μας χορηγεί τις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας.


Ένα επιπλέον όπλο υπεράσπισης θεμελιωδών εργασιακών μας δικαιωμάτων,στα χέρια σας και στα χέρια μας.

Ακολουθεί:
Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ



Έπειτα από την  έκδοση των ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ της ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΣ,η οποία και αυτή συντελέστει μετά από καταγγελία μας,οι συνάδελφοι μας διαπίστωσαν ότι δεν έχουν ακόμα πληρωθεί τις Κανονικές τους Άδειες.

Καλούμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΟΣΥ που ωθούν τα πραγματα στα άκρα,σπρώχνοντας τους συναδέλφους μας στα πολιτικά δικαστήρια, να το ξανασκεφτούν, διότι πλέον των διοικητικών κυρώσεων και των προστίμων, τα οποία βέβαια είναι πολλαπλάσια της αποζημίωσης που δικαιούνται,ενδέχεται να αποδεικτεί και ο δόλος!

Δείτε την ανακοίνωση μας για την ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ εδώ:http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2016/04/blog-post_22.html

Δείτε την ανακοίνωση μας για τις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ εδώ:http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 10:07 π.μ. σε  

Search