ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018



Όπως σας έχουμε επανειλημμένος ενημερώσει απαγορεύεται η χορήγηση άδειας από τον εργοδότη στον εργαζόμενο χωρίς την συγκατάθεση του,ούτε μία ημέρα!



Με τον συνάδελφο Γιώργο Σερέτη είχαμε καταγγείλει την ΟΣΥ για  μονομερή χορήγηση άδειας στην επιθεώρηση εργασίας και είχαμε βέβαια δικαιωθεί.



Όπως πάλι ξανά και ξανά σας έχουμε ενημερώσει, η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων δεν επιφέρει μόνο Διοικητικές αλλά και Ποινικές κυρώσεις,έτσι... 






Την Παρασκευή 2/2/2018 λοιπόν, στα δικαστήρια του Πειραιά δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά, αφού ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ και σημερινός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Οικονόμου, καταδικάστηκε ερήμην σε 4 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή!





Καθότι υπεύθυνος για την ορθή χορήγηση των αδειών,όπως και των ... βαρδιών (το έπιασες το υπονοούμενο;) αυτός που υπογράφει δηλαδή, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος.





Η διαδικασία ήταν απλή και τα γεγονότα ξεκάθαρα, ούτε δικηγόροι χρειάζονταν ούτε τίποτα, απλά η κατάθεση του συναδέλφου μας προς πιστοποίηση των γεγονότων, τίποτα άλλο!




4 μήνες φυλακή λοιπόν στο πρώην ''αφεντικό'' για καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.


Σας τα λέμε,σας τα γράφουμε, να που δεν είναι στην φαντασία μας τελικά ε;! 

Μόλις έχουμε την απόφαση θα την δημοσιεύσουμε,όπως κάναμε και με την ακύρωση των Πειθαρχικών.




Έτσι είναι άλλοι αγωνίζονται να ισιώσουν το σύστημα και άλλοι χαριεντίζονται με αυτό,όντας εργαλείο του,όπως η ΔΑΚΕ η οποία ενώ σας δηλώνει ανεξάρτητη - τόσο θράσος - έκοβε πίτες με τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γ.Οικονόμου όταν ήταν Διευθύνων της ΟΣΥ  και συνεχίζει απτόητη και τώρα που αποτελεί αξιωματικό στέλεχος του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

(Ότι κάνει τώρα το ΜΕΤΑ με την σημερινή Διοίκηση, που μπορεί να μην κόβουν πίτες - ακόμα - αλλά οργανώνουν γλέντια παρέα!)


Φωτογραφία του χρήστη ΜΕΤΑ ΟΣΥ.
Αν αυτός δεν είναι εργοδοτικός συνδικαλισμός τότε ποιος  είναι!



Εάν επιθυμείτε περισσότερο σανό, πατήστε στον σύνδεσμο να δείτε το βίντεο.




Εμείς αποδεικνύουμε συνεχώς αυτό που σας λέμε,ότι δηλαδή υπάρχει κι άλλος δρόμος πέραν της υποταγής και της συνδιαλλαγής,που μας έφτασε  σε αυτό το χάλι.
Στο χέρι μας είναι, ποτέ δεν είναι αργά!

Αλλιώς ...
ότι είδες την προηγούμενη τριετία να σου συμβαίνει εργασιακά,μισθολογικά,όπως  και την προηγούμενη από αυτήν,περίμενε τα και για την επόμενη.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!  




Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 9:57 π.μ.

Search