ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018



Εν μέσω Αποκριάς, συνδικαλιστική παράταξη έβγαλε την μάσκα.



Βλέπεται το υποκατάστημα του ΣΥΡΙΖΑ στην ΟΣΥ, το ΜΕΤΑ, μόνο του δεν μπορεί να φτιάξει προεδρείο την επομένη των εκλογών,έτσι προβαίνει σε διάφορα αλισβερίσια και ΑΝΙΕΡΕΣ συμμαχίες προκειμένου αυτό να επιτευχθεί, ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο του Συνδικάτου, δηλαδή της βούλησης των εργαζομένων.



Αυτός είναι ο στόχος. 
Γιατί;
 Όχι για το καλό μας!




Η επόμενη μέρα στην ΟΣΥ μετά την ένταξη στο Υπερταμείο θα επιφέρει σαρωτικές αλλαγές και πρέπει οι εργαζόμενοι να μην μπορούν να αντιδράσουν αλλά να είναι έρμαια ενός εργοδοτικού Συνδικάτου,το ποίο θα φροντίσει οι αλλαγές αυτές να περάσουν με τον δυνατόν ομαλότερο τρόπο υπέρ των εργοδοτών, κατά των εργαζομένων.



Το είδαμε αυτό και με την εφαρμογή του μνημονίου και τις τεράστιες αλλαγές που μας επέφερε εργασιακά και μισθολογικά και πόσο αγώνα έδωσαν η ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ να περάσουν με τις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ αντιδράσεις,όταν συγκυβερνούσαν οι μητρικές τους,ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Θυμάσαι;




Οι μέθοδοι ελέγχου μας είναι οι ίδιοι, τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούν, τα ίδια κάνουν, αναθέσεις και έλεγχο των γραφείων κίνησης από ''δικά τους παιδιά'', προς άγρα ψήφου και ποδηγέτησης των εργαζόμενων.



Τι διαφορετικό να περιμένουμε λοιπόν όταν τα κάνουν όλα ίδια αλλά απείρως πιο απροκάλυπτα;




Τίποτα!



Τα ίδια και χειρότερα!



Τι να περιμένουμε από ανθρώπους που ενώ διακήρυσσαν την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη και κατηγορούσαν την αναξιοκρατία και το αλισβερίσι τώρα κάνουν τα ίδια και χειρότερα;



Πως μπορούμε να περιμένουμε αλήθειες από συστηματικούς ψεύτες;



Πως μπορούμε να περιμένουμε καλό για εμάς όταν μας χρησιμοποιούν σαν όχημα για να κάνουν καριέρες στις πλάτες μας;



Ο μέχρι πρόσφατα συνδικαλιστής Μπαστάνης της ΕΑΣ,γίνετε υποδιευθυντής, όπως ο πρώην συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ Λουλακάκης.



Στελέχη της ΕΑΣ που κατηγορούσαν την αναξιοκρατία το ρουσφέτι και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό,με απόφαση του εργοδότη στελεχώνουν ρουσφετολογικά, πλήρως αναξιοκρατικά, γραφεία κίνησης.



Το πλέον λυπηρό όμως είναι ότι υπάρχουν συνάδελφοι που  δικαιολογούν τέτοιου μεγέθους ηθικές καταπτώσεις, με μια οπαδική λογική του στυλ και σεις τα ίδια κάνατε!



Αλήθεια όμως,πως μπορούν και τα κάνουν;



Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα τώρα, απλά να θυμίσουμε τι σας έλεγαν αυτοί, που με την στάσης τους απέδειξαν ότι δεν ήταν παρά ιδιοτελείς καιροσκόποι,που όταν τους δόθηκε το κατάλληλο αντάλλαγμα δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν κι εσάς και τον εαυτό τους!


Εδώ κατηγορούν τον πρώην Δ.Σ της ΟΣΥ Γ.Οικονόμου για βόλεμα ημετέρων μέσω της ανάθεσης καθηκόντων!




Εδώ απόσπασμα όπως και το αμέσως επόμενο, από την ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ της ΕΑΣ με την οποία ζητούσε την ψήφο σας στις προηγούμενες εκλογές!Δείτε όλη την κοροϊδία πατώντας στον σύνδεσμο:http://www.easitis.gr/images/stories/admin/_.pdf



Ναι συνάδελφοι και συναδέλφισσες!


''Τιμωρήστε τους με την ψήφο σας!!!''



''Μαυρίστε τους μια και καλή!!!''



Τι να λέμε! 

Μπροστά σε τέτοιου μεγέθους κυβιστήσεις, ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης δεν θα είχε καμία τύχη!















.
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 8:51 π.μ.

Search