ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αγορές σε επιχειρήσεις
Πραγματοποιήστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, σε όλες τις επιχειρήσεις που φέρουν το σήμα Maestro στην Ελλάδα και το εξωτερικό,πληρώνοντας με μετρητά... χωρίς μετρητά!

Σε κάθε σας αγορά, προσκομίζετε την ΕΘΝΟCASH PLUS στο ταμείο της επιχείρησης και εισάγετε τον Προσωπικό Μυστικό σας Αριθμό (PIN) στην ειδική συσκευή POS. Το ποσό των αγορών σας χρεώνεται αυτόματα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, στον κύριο λογαριασμό (ή έναν ακόμη συνδεδεμένο, εφόσον η συσκευή POS της επιχείρησης υποστηρίζει λειτουργικά αυτή την επιλογή). Η διαδικασία ολοκληρώνεται εφόσον υπάρχει επαρκές διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σας.

Η ΕΘΝΟCASH PLUS, χάρη στην υπηρεσία ασφαλών συναλλαγών MasterCard® SecureCode™, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών και μέσω internet σε συμβεβλημένα με την υπηρεσία ηλεκτρονικά καταστήματα. Μάθετε περισσότερα εδώ
Συναλλαγές σε ΑΤΜ
Μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και του δικτύου ATM των άλλων τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ΕΘΝΟCASH PLUS σας επιτρέπει να διενεργείτε μία ευρεία σειρά τραπεζικών συναλλαγών εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Εξοικονομήστε, λοιπόν, χρόνο και πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας μέσω:
  • i-bank ΑΤΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    • Ανάληψη μετρητών από τους συνδεδεμένους λογαριασμούς καταθέσεων, εντός του ημερησίου ορίου ανάληψης μετρητών,
    • Κατάθεση σε φάκελο χαρτονομισμάτων και επιταγών Εθνικής Τράπεζας (εξαιρούνται ορισμένα ΑΤΜ σε χώρους εκτός καταστημάτων),
    • Κατάθεση μετρητών σε χαρτονομίσματα χωρίς χρήση φακέλου με άμεση ενημέρωση των λογαριασμών σας, στα περισσότερα ΑΤΜ του δικτύου μας,
    • Πληρωμή λογαριασμών ή άλλων οφειλών με χρέωση των συνδεδεμένων με την κάρταΕΘΝΟCASH PLUS  λογαριασμών:
      1. πιστωτικών καρτών έκδοσης Εθνικής Τράπεζας
      2. σταθερής και κινητής τηλεφωνίας
      3.  internet και συνδρομητικής τηλεόρασης
      4. ΔΕΗ.και Ε.Υ.Δ.Α.Π.
      5. Εθνικής Χρηματιστηριακής (ΕΑΧΕ) και Εθνικής Ασφαλιστικής κ.ά.
      6. Φ.Π.Α., Bεβαιωμένες οφειλές Δ.Ο.Υ.
      7. Δωρεές υπέρ Unicef και άλλων οργανισμών, 
    • Μεταφορά ποσών:
      1. σε λογαριασμούς που τηρούνται στην Τράπεζά μας, δικούς σας ή τρίτων
      2. μέσω εμβασμάτων σε χώρες μεταναστών
    • Ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητών WIND και VODAFONE
    • Ερώτηση υπολοίπου και Αντίγραφο κίνησης λογαριασμού (7 τελευταίων συναλλαγών)
    • Αλλαγή Προσωπικού Μυστικού Αριθμού (ΡΙΝ).
  • ΑΤΜ Διατραπεζικού Συστήματος ΔΙΑΣ:
    • Ανάληψη μετρητών από τον κύριο λογαριασμό (ή έναν ακόμη συνδεδεμένο, εφόσον το ΑΤΜ της τράπεζας υποστηρίζει λειτουργικά αυτή την επιλογή)
    • Ερώτηση υπολοίπου για τον κύριο λογαριασμό (ή έναν ακόμη συνδεδεμένο, εφόσον το ΑΤΜ της τράπεζας υποστηρίζει λειτουργικά αυτή την επιλογή)
  • ΑΤΜ εξωτερικού με το σήμα Cirrus ή Maestro:
    • Ανάληψη μετρητών από τον κύριο λογαριασμό στο νόμισμα της χώρας στην οποία βρίσκεστε, εντός του ημερήσιου ορίου ανάληψης μετρητών
Δείτε αναλυτικά τις συναλλαγές που μπορείτε να πραγματοποιείτε με την ΕΘΝΟCASH PLUS στο δίκτυο i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας.
Οι περισσότερες συναλλαγές μέσω του δικτύου των i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας είναι δωρεάν. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του δικτύου ΑΤΜ των υπολοίπων Τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ΔΙΑΣ, Cirrus ή Maestro), επιβαρύνονται με προμήθεια.
Για να ενημερωθείτε σχετικά με το τιμολόγιο των συναλλαγών με την ΕΘΝΟCASH PLUS, πατήστε εδώ.

Όρια συναλλαγών
Για να απολαμβάνετε την ευκολία και την ασφάλεια που σας παρέχει η ΕΘΝΟCASH PLUS, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα ημερήσια όρια συναλλαγών που σας εξυπηρετούν μέσω των Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ή μέσω της υπηρεσίας i-bank Internet Banking, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Τα όρια μπορούν να κυμαίνονται για αναλήψεις μετρητών και πληρωμές σε ΑΤΜ από €20 έως €10.000 και για αγορές από €0 έως €10.000.
​Η Εθνική Τράπεζα για τη δική σας ασφάλεια έχει τη δυνατότητα να μειώνει το όριο ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ κατά τις νυχτερινές ώρες (10:00μ.μ.-7:00π.μ.).
Για να ενημερωθείτε για τα ακριβή όρια πραγματοποίησης πληρωμών μέσω του δικτύου των i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας, πατήστε εδώ.
Σύνδεση Λογαριασμών
Στη χρεωστική κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS μπορείτε να συνδέσετε έως 16 λογαριασμούς, μεταξύ των οποίων:
  • Καταθετικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου σε Ευρώ,
  • Καταθετικούς λογαριασμούς τρεχούμενους ή όψεως σε Ευρώ,
  • Πιστωτικές κάρτες έκδοσης της Εθνικής Τράπεζας, δικές σας ή τρίτων,
  • Κωδικούς Εθνικής Χρηματιστηριακής (Ε.Α.Χ.Ε), δικούς σας ή τρίτων,
  • Κωδικούς εμβασμάτων μεταναστών. 
Η σύνδεση ή αποσύνδεση λογαριασμών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω των Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ή μέσω της υπηρεσίας i-bank Internet Banking, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης.

πηγή: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 7:59 π.μ. σε  

Search