ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015


Έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους συνάδελφος οδηγός από το αμαξ/σιο της Π.Ράλλη, Μιχάλης Καγκαρόπουλος.
Ο Μιχάλης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα επί της οδού Π.Ράλλη, όταν επιστρέφοντας μετά τη βάρδια από το αμαξοστάσιο στο σπίτι του στη Σαλαμίνα, οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του, χτυπήθηκε από όχημα που βγήκε ξαφνικά επί της λεωφόρου, (σύμφωνα με πληροφορίες) παραβιάζοντας την προτεραιότητα. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο συνάδελφος να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα και να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα. Διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, αλλά δυστυχώς είχε ήδη εκπνεύσει.
Ο Μιχάλης ήταν 40 ετών (σήμερα 28 Δεκεμβρίου είχε τα γενέθλιά του) και αφήνει πίσω, τη σύζυγό του Αναστασία και δύο ανήλικα παιδιά, το Δημήτρη και το Γιάννη, μαθητές και οι δύο του δημοτικού.
Η κηδεία του Μιχάλη θα γίνει την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στις 11:30, από τον Ι. Ν. Εισοδίων Θεοτόκου Αμπελακίων Σαλαμίνας.
Ως Πρωτοβουλία Οδηγών εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας προς τους οικείους του και ελπίζουμε η σύζυγός του να οπλιστεί με την απαραίτητη δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. 

Ευελπιστούμε δε, η μεγάλη οικογένεια της Ο.ΣΥ (διοίκηση, σωματείο και συνάδελφοι) να δείξουν την απαιτούμενη από την περίσταση έμπρακτη (προς την οικογένεια) συμπαράστασή τους.

Για λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε με το συνάδελφο Σάββα Παρτσαλάκη με αρ. μητρ. 7899, ή στο 6932-211860.

Καλό ταξίδι συνάδελφε Μιχάλη και ας είσαι ο τελευταίος που φεύγει τόσο άδικα…


πηγή:Πρωτοβουλία Οδηγών Ε.ΘΕ.Λ
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 5:27 π.μ. σε  

Search