ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015


Το μήνυμα είναι ένα,είναι διαχρονικό και δεν χρειάζεται να εφευρίσκουμε νέο σε κάθε επέτειο.


Για μας  η αντίσταση σε κάθε τυραννία, είναι στάση,θέση και τρόπος ζωής.


Έτσι ξεκινήσαμε,γι αυτό δημιουργηθήκαμε και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη 17η Νοέμβρη 1973 στο χώρο του Πολυτεχνείου κορυφώθηκε με τον πλέον δραματικό τρόπο μια πράξη αντίστασης απέναντι στους πραξικοπηματίες σφετεριστές της Λαϊκής εξουσίας και των Συνταγματικών ελευθεριών.
Μέσα από τη πύλη του Πολυτεχνείου που ισοπέδωσε το τεθωρακισμένο άρμα,ξεχωρίζει ο απλός λαός ενωμένος και αποφασισμένος,χωρίς διαχωρισμούς απέναντι στο φασισμό της εξουσίας.
Το διαχρονικό προαπαιτούμενο κάθε πολιτισμένης κοινωνίας για ψωμί,παιδεία,ελευθερία,στην εποχή της βαρβαρότητας του νεοφασισμού που διανύουμε είναι ακόμα ζητούμενο.
Για μας είναι παράδειγμα και πηγή καθημερινής έμπνευσης το μήνυμα εκείνων των ημερών, γι αυτό αγωνιζόμαστε χωρίς κανένα φόβο,με πίστη στη νίκη,χωρίς συμβιβασμούς,ενάντια στους κάθε λογής πραξικοπηματίες σφετεριστές της Λαϊκής εξουσίας από όπου κι αν προέρχονται.Από το κοινοβούλιο ως τους χώρους δουλειάς - ενάντια στους χαφιέδες και στα τσιράκια τους.
Αγώνας ορατός που δίνουμε καθημερινά και όχι καιροσκοπικά,αληθινά όχι υποκριτικά,με έργα,όχι με λόγια,με κόστος,κόντρα σε κάθε είδους τυχοδιώκτες που καπηλεύονται ακόμα και το αίμα στην προσπάθεια τους να αποπροσανατολίσουν η να ενδυθούν το μανδύα του δημοκράτη αγωνιστή.
Αυτόν αναγνωρίζουμε και αυτός είναι ο μόνος τρόπος σεβασμού και απόδοσης τιμών, στο διαχρονικό μήνυμα της με κάθε κόστος αντίστασης,προς κάθε είδους τυραννία,όπως αυτό εκπορεύεται από τη 17η Νοέμβρη 1973.

ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73

Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 7:57 π.μ. σε ,  

Search