ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Η συσκευή κινητής τηλεφωνίας που έπρεπε ήδη να μας έχει χορηγηθεί είναι η: 

ALCATEL Pixi 3 (4'') Dual Sim.


Ο λόγος που επικαλείται η εταιρεία για τη μη χορήγηση της είναι ότι ενώ υπάρχουν ήδη στην κεντρική αποθήκη,δεν έχει προμηθευτεί ακόμα τις συσκευές ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth),τις οποίες βάση νομοθεσίας πρέπει να χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε χρήση τηλεφώνου την ώρα που οδηγούμε.

Κ.Ο.Κ -  άρθρο 13.2

''Ο oδηγός κάθε oχήματoς υπoχρεoύται να έχει πλήρη ελευθερία των κινήσεών τoυ, για να ενεργεί ελεύθερα τoυς αναγκαίoυς χειρισμoύς. Ιδιαίτερα, απαγορεύεται να χρησιμοποιεί εν κινήσει ακουστικά που έχουν συνδεθεί με φορητά ραδιόφωνα, μαγνητόφωνα και άλλες παρεμφερείς ηχητικές συσκευές, καθώς και τηλεόραση. Η εν κινήσει χρήση κινητού τηλεφώνου επιτρέπεται μόνο όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας.''

Λόγω της ανυπαρξίας διοίκησης αυτή τη στιγμή στην ΟΣΥ, αυτό είναι άλλο ένα θέμα που έχει μείνει στάσιμο.

Εμείς ζητάμε να μας χορηγηθούν οι συσκευές με την υποσημείωση να τους κάνουμε χρήση βάση της κείμενης νομοθεσίας,μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τις συσκευές ασύρματης επικοινωνίας.

Είναι κάτι που μπορεί να γίνει και το κρίνουμε αναγκαίο, αφού πολλοί από μας αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την προηγούμενη συσκευή και αντιμετωπίζουμε ακόμα.Προβλήματα που έχουμε καταστήσει γνωστά στην εταιρεία,οπότε πιστεύουμε αυτή τη φορά να έγινε καλύτερη επιλογή.

Επίσης η σύμβαση κινητής τηλεφωνίας παραμένει η ίδια για χρόνια,αφού παίρνει συνεχώς παρατάσεις.Εμείς θα επιδιώξουμε να αλλάξει,επιφέροντας πρόσθετες παροχές για εμάς όπως είναι το άνοιγμα της μεταξύ μας επικοινωνίας.

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής που επέλεξε η εταιρεία και η οποία έπρεπε να μας έχει χορηγηθεί εδώ και μήνες!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Τύπος SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2015

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης
4 "
Ανάλυση Οθόνης
800 x 480 pixels
Τύπος Οθόνης
TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Τρόπος Χειρισμού
Οθόνη αφής (Touch screen)
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
1000 MHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2
Εσωτερική Μνήμη RAM
512 MB
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
4 GB
Card Slot
Ναι
Βασική Κάμερα
3 MP
Δευτερεύουσα Κάμερα
0,3 MP
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Λειτουργικό Σύστημα
Android

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
3.5G, 3G
Δείκτης SAR (Head)
-
WiFi
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
USB

Μπαταρία

Διάρκεια Αναμονής
466 hrs
Διάρκεια Ομιλίας
8,3 hrs

Μέγεθος & Βάρος

Διαστάσεις
121.6 x 64.4 x 11.6 mm
Βάρος
110 gr
Διαβάστε επίσης:Ι.Ο.ΑΣ: Η χρήση του κινητού τηλεφώνου σκοτώνει την οδήγηση:
 http://www.newsbomb.gr/bombplus/aytokinhto/news/story/549522/i-o-as-h-xrisi-toy-kinitoy-tilefonoy-skotonei-tin-odigisi#ixzz3rNwfvYsE
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 7:21 π.μ. σε  

Search