ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016


Την Δευτέρα 11/1/2016 πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον δήμαρχο Κορωπίου κ. Δημήτριο Κιούση με σκοπό  την ενημέρωση του ώστε να πάρει αποφάσεις για το πρόβλημα που δημιουργείται καθημερινά στην λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο κέντρο του Κορωπίου.

Τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα σε συνδυασμό με τη στενότητα  του οδοστρώματος καθιστούν πολύ δύσκολη την διέλευση των λεωφορείων που στις περισσότερες φορές παρακωλύονται όταν συναντηθούν με άλλο μεγάλο όχημα που βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη για οδηγούς και επιβάτες, ενώ χάνονται άδικα δρομολόγια από τις καθυστερημένες, λόγω των συνθηκών, αφίξεις των λεωφορείων στις γραμμές.


Η δημοτική αρχή έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για την επίλυση του προβλήματος, μας ενημέρωσε με τη σειρά της ότι η πρόταση μας για μονοδρόμηση της οδού έχει δρομολογηθεί αλλά θα πάρει χρόνο και μεταβήκαμε με πρωτοβουλία του Δημάρχου στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου όπου με τους αρμόδιους συζητήσαμε το θέμα εκ νέου.Η λύση που βρήκαμε ως προσωρινή  είναι η τοποθέτηση ελαστικών οριοδεικτών κατά μήκος του οδοστρώματος και στις δυο κατευθύνσεις της οδού.Παρουσία μας πραγματοποιήθηκε και η παραγγελία τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Ν. Κιούση για την άμεση ανταπόκριση του και ανανεώνουμε την συνάντηση μαζί του για μετά την υλοποίηση του μέτρου ώστε από κοινού να σταθμίσουμε ξανά τα υπέρ και τα κατά της εφαρμογής του.

***

Τέλος να πούμε ότι έπειτα και από την τροποποίηση που ήταν απαραίτητη να γίνει λόγω των έργων στις Λ/Γ 120-308-309 και 330...


...για την απρόσκοπτη λειτουργία του συγκοινωνιακού έργου,πρέπει να γίνει άμεσα η τοποθέτηση 2 προσωρινών στάσεων όπως και ελαστικών οριοδεικτών.


Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 10:43 π.μ.

Search