ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016




ΠΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, Κο ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Δ/ΝΤΗ Δ/ΝΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Ο.ΣΥ Α.Ε
Κο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

Δ/ΝΤΗ Δ/ΝΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ Ο.ΣΥ Α.Ε
Κο ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κοινοποίηση

ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΣΥ – κα Ζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΣΥ - κ. Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ


ΘΕΜΑ : Συκοφαντική δυσφήμηση.


Σας καταγγέλλω ότι ο τμηματάρχης κίνησης του αμαξοστασίου Πειραιά Παναγιώτης Δαμιανάκης διαδίδει ψεύδη εξόχως συκοφαντικά εναντίον μου με τελευταίο κρούσμα αυτό την Παρασκευή 1 Απριλίου όπου είχε το θράσος και την αμετροέπεια να αναφέρει στο μέλος της επιτροπής του συνδυασμού που εκπροσωπώ, Μιχάλη Κυριτσόπουλο (ΑΜ 9198) ότι τον έχω πάρει τηλέφωνο για να ''φτιάξω'' 10 συναδέλφους! Ότι επικοινωνώ δηλαδή μαζί του με σκοπό να ζητήσω ρουσφέτι σε θέματα που αφορούν την εργασιακή εικόνα των συναδέλφων μου οδηγών.

Προέβη σε αυτή την ψευδή και άκρως συκοφαντική δήλωση εναντίον μου, στην προσπάθεια του να δικαιολογηθεί στα ορθώς και δικαίως εκφραζόμενα παράπονα από τον Μ. Κυριτσόπουλο, για άνιση και μεροληπτική μεταχείριση των εργαζομένων και ξεκάθαρη εύνοια από πλευράς του, σε μέλη της παράταξης στην οποία ανήκει, βάζει υποψηφιότητα στις κλαδικές εκλογές και
διανέμει ψηφοδέλτια έξω, αλλά και μέσα στο γραφείο κίνησης.


Αν διαδίδει με τόσο θράσος και τόση ευκολία, τόσο μεγάλα ψέματα σε μέλη του συνδυασμού, όπου συμμετέχουν στις αποφάσεις και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την λειτουργία του, αλλά και την δράση των εκλεγμένων μπορείτε να φανταστείτε τι τερατουργήματα διασπείρει εναντίον μου στους υπόλοιπους συναδέλφους. Εγώ γνωρίζω.

Πέρα του ότι με τη δήλωση του αυτή εμμέσως πλην σαφώς αποδέχεται ότι κάνει ρουσφέτια σε τρίτους και ''φτιάχνει'' εργαζόμενους σε βάρος συναδέλφων τους, αφού η μεροληπτική μεταχείριση κάποιων νομοτελειακά βαίνει εις βάρος κάποιων άλλων, δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε στα τέσσερα πλέον έτη που έχω την τιμή να εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου, δεν έχω ζητήσει ποτέ από κανένα γραφείο κίνησης, κανενός αμαξοστασίου, ούτε από κανέναν διοικητικό ή άλλο παράγοντα της ΟΣΥ και γενικά οποιονδήποτε, να ''φτιάξει'' η να ''χαλάσει'' εργαζόμενο! Οι αποδέκτες της παρούσας το γνωρίζεται πολύ καλά όπως το γνωρίζει και ο Παναγιώτης Δαμιανάκης.

Αντίθετα, έχω καταγγείλει τόσο με ανακοίνωση προς τους συναδέλφους μέλη του συνδικάτου που εκπροσωπώ, όσο και με πρωτοκολλημένο έγγραφο στον ίδιο τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ Γιάννη Οικονόμου, απόπειρα ''δωροδοκίας'' οδηγού μέλους του συνδυασμού μας, με τοποθέτηση του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με αντάλλαγμα την ψήφο μας στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, από τον επικεφαλής της παράταξης την οποία ο συκοφάντης μου ανήκει!

Μόνη μέριμνα της συνδικαλιστικής μας δράσης, είναι η προστασία και η ανάπτυξη των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η δίκαιη διαχείριση του προσωπικού, η αξιοκρατική στελέχωση της εταιρείας, η επιβίωση της εργασίας μας από την μνημονιακή λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα. Γι αυτά αγωνιζόμαστε και αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τετράχρονη δράση μας, όπου μείναμε μακριά από συμβιβασμούς, ρουσφέτια και κάθε είδους διαπλοκή, όχι χωρίς κόστος, το αντίθετο! Και αυτό οι αποδέκτες της παρούσας το γνωρίζεται καλύτερα από τον καθένα.

Στην διάθεση σας εφόσον κρίνεται απαραίτητη βρίσκεται η μαρτυρία του συναδέλφου οδηγού Μιχάλη Κυριτσόπουλου.

Εάν χρειάζονται επιπλέον πειστήρια για την δράση του εν λόγω τμηματάρχη σε όσα σας ανέφερα και κατά την διάρκεια των κλαδικών εκλογών, υπάρχουν περισσότερες μαρτυρίες, καθότι οι συνάδελφοι που είδαν να πράττει τα καταγγελλόμενα είναι σαφώς περισσότεροι, εξάλλου αυτή ήταν και η δράση
σύσσωμου του γραφείου κίνησης, όπου έκαστος εκ των μελών που το απαρτίζουν, έκανε κατάχρηση των καθηκόντων και της εξουσίας που έχει επάνω στην εργασιακή εικόνα των εργαζόμενων προς άγρα ψήφων για την παράταξη στην οποία ανήκει.

Παναγιώτης Σκοκέας - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ




Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 4:34 π.μ. σε  

Search