ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017


26/07/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΣΥ φιμώνει την αλήθεια απειλώντας  εργαζόμενους.

Συνάδελφος μας που βρίσκει το χρόνο να διατηρεί ενημερωτική ιστοσελίδα στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών με πολλές πρωτότυπες δημοσιεύσεις, δείγμα του ζήλου του, οι οποίες καταδεικνύουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά τόσο οι οδηγοί των λεωφορείων όσο και συμπολίτες μας επιβάτες, έλαβε εξώδικο από την εταιρεία στην οποία εργάζεται!

Πρόκειται για ξεκάθαρη απόπειρα φίμωσης και εκφοβισμού με ‘’μπαμπούλα’’ την δικαιοσύνη. (Εμείς γνωρίζουμε καλά από τέτοιες σκαιώδεις ενέργειες που έχουμε δεχθεί επανειλημμένα σε συνδικαλιστικό επίπεδο και που ανάγκασαν συναδέλφους μας σε δηλώσεις μετανοίας και αποκήρυξης του εαυτού τους! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι όμως, εμείς συνεχίζουμε!)

Η Διοίκηση της ΟΣΥ θίχτηκε, επειδή  δημοσίευμα ανέφερε επί λέξη, την παναττική διαπίστωση, ότι <<οι επιλογές των Διοικήσεων των συγκοινωνιακών φορέων δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων>>. 

Ναι κι όμως εκεί στην ΟΣΥ πιστεύουν ότι στέκονται!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρούν ότι <<θίγεται και δυσφημείται το κύρος και η αξιοπιστία του οργανισμού>> εξαιτίας του δημοσιεύματος και όχι της πραγματικότητας που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και ονομάζουν  το δημοσίευμα <<λίαν συκοφαντικό>> ενώ απειλούν με τις  <<απαραίτητες νόμιμες ενέργειες>>.

Εμείς να επισημάνουμε ότι το κύρος και η αξιοπιστία του οργανισμού ‘’θίγεται’’ και ‘’δυσφημείται’’ καθημερινά από τις ανεπάνδρωτες βάρδιες, τα ανεκτέλεστα δρομολόγια και όχι μόνο!

Μόλις την περασμένη Δευτέρα 26/7/2017, πρώτη μέρα εφαρμογής του Θερινού Προγράμματος 2 και στο αμ/σιο της Π.Ραλλή, υπήρχαν 40 οδηγοί που περίμεναν λεωφορείο!

Τι να σκέπτονταν άραγε οι συμπολίτες μας επιβάτες που ανέμεναν μάταια στις στάσεις, για τις ‘’Διοικήσεις των Συγκοινωνιακών φορέων’’, το ‘’κύρος’’ και την ‘’αξιοπιστία’’ τους;

Ζητάμε την άμεση ανάκληση του εξωδίκου προς το συνάδελφο μας  και επίσης εξίσου σημαντικό, την άμεση επιστροφή της Διοίκησης της ΟΣΥ στην πραγματικότητα. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση επειδή γνωρίζουμε κι εμείς τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα μας βάση νόμων, υποσχόμαστε να βάλουμε φωτιά στον ήδη όπως δείχνουν τα γεγονότα, καυτό Σεπτέμβρη!

Το γάντι που με θρασύτητα  και περίσσια απερισκεψία μας έριξε η ΟΣΥ, εμείς οι οδηγοί μόλις το σηκώσαμε!

                      Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας

                                   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ

Δείτε το εξώδικο εδώ:https://citybus-drivers.blogspot.com/2017/07/11072017-314.html?spref=fb


Επίσης δείτε την πρόσφατη ανοικτή επιστολή που δημοσιεύσαμε.Αναμένουμε τα εξώδικα,ένας ένας ,όλοι μαζί,όπως θέλετε!Εδώ:http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2017/07/blog-post_88.html 
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 2:04 μ.μ. σε  

Search