ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016



Προς

Πρόεδρο - Λ. Σκούλο

Κοινοποίηση
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: Ανοίκεια επίθεση στον Συνδυασμό μας από την ΠΑΣΚΕ.

Πρόεδρε του Συνδικάτου Λ. Σκούλο, για άλλη μια φορά ο Συνδυασμός μας αποτελεί στόχο  της χυδαιότητας του ιστότοπου ΠΑΣΚΕ ΟΣΥ.Ο.Χ.Δ. ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ, με αφορμή ''σατυρική'' φωτογραφία την οποία  εργαζόμενος, μέλος του Συνδικάτου μας, ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα: Σε δημοσίευμα που απευθύνετε προς τον εν λόγω εργαζόμενο, ορθός αναφέρεται ότι μετείχε στον ψηφοδέλτιο μας στις κλαδικές εκλογές του 2015,όμως ψευδέστατα αναφέρεται ότι σε ανακοινώσεις του Συνδυασμού μας, σε χαρακτηρίσαμε ''απόφοιτο δημοτικού'' ή ''αγράμματο''. Εμείς δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους βάση των γραμματικών τους γνώσεων. Αληθές είναι ότι σε ονοματίσαμε ''Τμηματάρχη μηνυτή οδηγών'', διότι αληθώς είχες μηνύσει οδηγούς, μέλη του Συνδικάτου στο οποίο προεδρεύεις, όπως επίσης με την ιδιότητα του Τμηματάρχη εκλέχθηκες εκπρόσωπος εργαζομένων, ιδιότητα την οποία   δεν νομίζουμε να την θεωρείς υβριστική ή μειωτική, όπως ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου!

Η δε αναφορά του συντάκτη της ανάρτησης στον '''αραπάκο'' με το ευμέγεθες μόριο, δεν είναι παρά πιστοποίηση της εν γένει ποιότητας του, ως άνθρωπου και ως συνάδελφου, την οποία ποιότητα βέβαια, πολλάκις  έχει πιστοποίηση και στο παρελθόν και την οποία μετακυλύει τόσο στην ΠΑΣΚΕ.ΟΣΥ ΟΧΔ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ, όσο και γενικότερα στην ΠΑΣΚΕ.

Δεν θα ασχολούμασταν ποτέ με την εν λόγω ''σάτυρα'' και τα παρελκόμενα της στον εν λόγω ιστότοπο, του οποίου και βέβαια δεν είμαστε αναγνώστες, γι αυτό και η καθυστέρηση στην αντίδραση μας, αν στο αμέσως επόμενο δημοσίευμα, απάντηση στον ''σατυριστή'', δεν χρησιμοποιούσατε ως προμετωπίδα της ανάρτησης το λογότυπο του Συνδυασμού μας! Δεδομένο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ μελλών και φίλων μας όταν το πληροφορήθηκαν.
Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν είναι μέλος του Συνδυασμού μας, οπότε και δεν δύναται να στοχοποιείται ή να διαπομπεύεται ο Συνδυασμός, από πράξεις και άτομα που δεν μετέχουν σε αυτόν.

Οι απαρτίζοντας την Κεντρική Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδυασμού, που αποτελούν τα μέλη του, είναι κατατεθειμένη ήδη από τον 03/06/2015 στο Συνδικάτο. Το γνωρίζεις πάρα πολύ καλά.

Σε ότι αφορά το πρόσωπο του Παναγιώτη Σκοκέα που εντελώς αναίτια ''σατυρίζεται'' στο βίντεο της ανάρτησης, πέραν του κακόγουστου αλλά και του προχείρου του εγχειρήματος, αυτό που θεωρεί προσβλητικό είναι τη ταύτιση, μέσω της συνύπαρξης,  με τον εν λόγω εργαζόμενο.

Σε ότι αφορά δε το θέμα του βίντεο, που είναι τα αποτελέσματα των Κλαδικών Εκλογών του 2015, δεν έχουμε παρά να θυμίσουμε ότι παρόλα τα προβλήματα, κυρίως εσωτερικά, που αντιμετώπισε ο Συνδυασμός μας, όπως και την προεκλογική ομοβροντία των επιθέσεων από το σύνολο των συνδυασμών και των παρατάξεων που απάρτιζαν το προηγούμενο Δ.Σ, θα θυμάσαι, ότι κατετάγη τέταρτος, καταλαμβάνοντας δύο έδρες πίσω από τα κόμματα σας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και όπως χαρακτηριστικά ο Π.Σκοκέας σου είχε αναφέρει εκείνη την περίοδο, με 27 υποψήφιους πήραμε δύο έδρες, αν οι συνάδελφοι είχαν τη κρίση και το σθένος και είχαμε εμείς τους 137 υποψήφιους που είχε η ΠΑΣΚΕ ή η ΔΑΚΕ, μπορεί και να τις είχαμε πάρει όλες!

Σε καλούμε λοιπόν από την θεσμική θέση που κατέχεις, να σεβαστείς τον συνδυασμό μας ,όπως αυτός αντιπροσωπεύεται στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Κ.Ε.Επιτροπή του, όπως είναι κατατεθειμένη στο συνδικάτο μας και να μην μας συγχέεις με νοοτροπίες και πρακτικές, που ο συνδυασμός μας δεν υιοθετεί, δεν πράττει και όσους υπήρξαν φορείς τους, ανεξαρτήτως κόστους, έθεσε ξένους προς αυτόν.

Σου υπενθυμίζουμε ότι  στο παρελθόν, όταν πάλι με ανοίκεια δημοσιεύματα ο ίδιος ιστότοπος καταφερόταν κατά τότε μέλους μας, ο Π.Σκοκέας με έγγραφο που είχε καταθέσει σε είχε ενημερώσει για το ψευδές των κατηγοριών, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και εσύ ορθώς είχες συμμορφωθεί σταματώντας την κατρακύλα. Το ίδιο σε καλούμε να κάνεις και τώρα, αφαιρώντας άμεσα το λογότυπο του Συνδυασμού μας, από το επίμαχο δημοσίευμα.

Επισυνάπτω τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σε 2 σελίδες.


Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ

*
Ακολουθεί το ''χιούμορ'' της ΠΑΣΚΕ.






Καλώς το διορθώσατε, μόνο που δεν είναι λίγο, είναι πολύ!Πάρα πολύ!

Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 7:45 π.μ. σε ,  

Search