ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016


ΠΡΟΣ 

ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΑΣΑ – κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗ

Κοινοποίηση
ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΑΣΑ – κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΤΑΣΤΑΝΗ

Θέμα: Πρόταση για την ακρόαση μουσικής σε Λεωφορεία/Τρόλλευ και Μετρό.

Με αφορμή την ''ανάθεση υπηρεσιών για το συντονισμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης του προγράμματος πολιτιστικών δράσεων που σχεδιάζει ο ΟΑΣΑ'' και συγκεκριμένα στο θέμα για την ''επιλογή μουσικής από το κλασσικό και έντεχνο ρεπερτόριο για το Μετρό και τα Λεωφορεία/Τρόλλευ'', σας μεταφέρουμε την πρόταση του Συναδέλφου μας οδηγού Ιωάννη Σηφακάκη, με Αριθμό Μητρώου 1212.

Συγκεκριμένα,  την προκήρυξη διαγωνισμού με την συμμετοχή Ραδιοφωνικών Σταθμών, των οποίων ο πλειοδότης θα έχει το μέγιστο προνόμιο να έχει ως κοινό, τα εκατομμύρια των επιβατών που μεταφέρουμε καθημερινά.

Με αυτόν τον τρόπο ο Όμιλος αντί να δαπανήσει, θα κερδίσει χρήματα να καλύψει μέρος των αναγκών του, διότι αντιλαμβάνεστε ότι σε μια περίοδο όπου υπάρχει καθολική κατάρρευση στην ποιότητα σου συγκοινωνιακού έργου και  ιδιαίτερα στην ΟΣΥ, λόγω των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό και ανταλλακτικά, η δαπάνη χρημάτων για ακρόαση μουσικής εντός των οχημάτων, φαντάζει ως πολυτέλεια άκαιρη και άσκοπη.

Επίσης με τον τρόπο που προαναφέραμε, ίσως εξοικονομηθούν και έξοδα από τυχών πνευματικά δικαιώματα που ενδεχομένως απαιτήσει η ΑΕΠΙ, αφού  αυτό θα είναι ευθύνη του πλειοδότη Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Αν επιμένετε στην καλλιτεχνική εξύψωση του επιβατικού κοινού, μπορείτε να ζητήσετε την συμμετοχή Ραδιοφωνικών Σταθμών συγκεκριμένου ρεπερτορίου, υπάρχουν.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τους Διευθυντές δύο Ραδιοφωνικών Σταθμών και αυτοί με ενθουσιασμό μας δήλωσαν ότι θα συμμετείχαν σε μια τέτοια ενέργεια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επί του θέματος, τόσο εμείς όσο και ο συνάδελφο μας είμαστε στην διάθεση σας.


Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ



Επίσης προτείνουμε με αυτό το τραγούδι να ξεκινά το πρόγραμμα..να το τραγουδάμε παρέα με τους επιβάτες...


       
...και μ'αυτό να τελειώνει, όταν σχολασμένοι γυρνάμε στα αμαξοστάσια...


*****
Δείτε τη απόφαση του ΟΑΣΑ που οριοθετεί τα καθήκοντα της Μουσικής Επιμελήτριας - η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από την 1η του μήνα.


άπονα σε λεηλάτησαν

Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 10:35 π.μ. σε ,  

Search