ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016



Το έργο για τη δημιουργία διπλής διαχωριστικής λωρίδας στις οδούς Αγ. Δημητρίου και Ν. Παπαγιαννόπουλου στο Κίτσι έγινε χωρίς μελέτη, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να παραβιάζει συνεχώς την διπλή διαχωριστική λωρίδα, διότι το πλάτος οδοστρώματος ανά κατεύθυνση, είναι μικρότερο των 2,5 μέτρων!



Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κρωπιάς,o Χρήστος Τόλιας και ο συνάδελφος και μέλος του συνδυασμού μας Αργύρης Βουμβάκης,τους πείσαμε αντί να γίνει διακεκομμένη γραμμή,να σβηστούν οι διπλές διαχωριστικές λωρίδες, ώστε το οδόστρωμα να επανέλθει στην αρχική του εικόνα.


Αυτό έγινε κάτω από την πίεση του τελεσίγραφου που είχαμε δώσει σαν Συνδικάτο, ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση, θα γινόταν διακοπή κυκλοφορίας και τροποποίηση της ΛΓ 330 Στ. Κορωπί-Αγ. Μαρίνα-Κίτσι στις προαναφερθείσες οδούς.



Εδώ η ανάρτησηση μας με το ίδιο θέμα όπως και το βίντεο της επίμαχης διαδρομής:http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2016/10/330.html

Συνεχίζουμε.

Καλή δύναμη - Καλές βάρδιες.
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 10:52 π.μ. σε  

Search