ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018


Σήμερα επιτέλους ανήγγειλε η εταιρεία την χορήγηση των δωροεπιταγών!

Τις οποίες θα ξεκινήσει να διανείμει, ενώ έχει περάσει πάνω από μήνας από την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση! 

Και βέβαια δεν θα μπορούσαν μα μοιραστούν από το Συνδικάτο,γιατί  όταν εμείς είχαμε ξεκινήσει ήδη την διαδικασία, αυτοί δεν είχαν καν αποφασίσει!

Και ενώ τώρα εμείς σαν Συνδικάτο έχουμε εγκαίρως τελειώσει,ώστε οι δωροεπιταγές να εκπληρώνουν τον σκοπό της χορηγίας τους (εορταστική δωρο-επιταγή) και να διανεμηθούν εντός των εορτών, οι ανίκανοι και ανάλγητοι δεν έχουν καν ξεκινήσει!

Τώρα, στην ουσία δεν δίνουν δώρο αλλά βοήθημα!

Είμαστε εργαζόμενοι δεν είμαστε επαίτες!

Η διοίκηση της ΟΣΥ έχει κυλήσει σε πρωτοφανεί επίπεδα ανικανότητας και αναλγησίας!Αλλά δεν φταίει μόνο αυτή, αυτή βρίσκει και τα κάνει και εμείς απλά θερίζουμε ότι σπείραμε συνδικαλιστικά.

Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως, ο Μάρτης είναι κοντά και εκεί θα  δείξουμε όλοι πόσο θέλουμε να βάλουμε τέλος στην απαξία και την περιφρόνηση της ειδικότητας μας ή αν όλα αυτά εντέλει τα ζητά ο οργανισμός μας!!!
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 7:58 π.μ.

Search