ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018




Η Απεργία της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου ήταν άλλη μια απογοήτευση,αφού έγινε για μια ακόμα φορά χωρίς τους εργαζόμενους.



Την ώρα της συγκέντρωσης ο κόσμος ήταν απελπιστικά  λίγος.

Όμως όσο νύχτωνε κάπως πύκνωνε.



Έτσι όταν πλέον έπεσε για τα καλά το ... σκότος,έκανε την εμφάνιση του και το...ΜΕΤΑ!

Δειλά θα λέγαμε στην αρχή, είχε σταθεί  διακριτικά στο ένα άκρο της συγκέντρωσης


Στο άλλο ήταν οι αδερφοί Κούρδοι!


Όσο πέρναγε η ώρα όμως και αφού σταθμίστηκαν οι αντιδράσεις, οι σύντροφοι είπαν να ''τρολάρουν'' από την πρώτη γραμμή την απεργία!



Έτσι το κομματικό υποκατάστημα του ΣΥΡΙΖΑ στους χώρους δουλειάς,η αντιπροσωπία του κόμματος στα Συνδικάτα,πέρασε πρώτη γραμμή στην απεργιακή συγκέντρωση,με ένα πανό που έγραφε ΟΧΙ στο Μνημόνιο και καλούσε σε αγώνα μέχρι τη ΝΙΚΗ,την ίδια ώρα που η μήτρα του μέσα στη βουλή,ψήφιζε άλλο ένα δολοφονικό,μνημονιακό,πολυνομοσχέδιο!


Εμείς σας φτιάξαμε τη φωτογραφία και ''καρτ ποστάλ'' να την στέλνετε σε συγγενείς και φίλους που μπορεί να έχετε μετανάστες στο εξωτερικό, σαν ένα γνήσιο αξιοθέατο της νεοελληνικής λοβοτομημένης πραγματικότητας!

Να βλέπουνε τι άφησαν πίσω τους  και να μην τους λείπει η πατρίδα!



*************

Και κάτι τελευταίο...

Πριν καταργήσει η κατοχική συγκυβέρνηση, με την ψήφιση του συγκεκριμένου πολυνομοσχεδίου τη Δευτέρα και την απεργία, όπως είδες και στις εικόνες, την είχες καταργήσει πρώτος, εσύ, μόνος σου!

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ!



Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 8:38 π.μ.

Search