ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

   
 
Αθήνα 29/01/2017

Προς

Πρόεδρο  -           Λ. Σκούλο
Γραμματέα -        Κ. Σιορίκη

Κοινοποίηση
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: Ακύρωση πειθαρχικών ποινών βάση απόφασης Εφετείου.

Σας κοινοποιούμε την απόφαση του Εφετείου Πειραιά όπου ακυρώνει Πειθαρχική ποινή συναδέλφου μας, με το αιτιολογικό  ότι δεν ήταν σύμφωνη με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού (ΓΚΠ).

Το Εφετείο δεν έκρινε ένοχο ή αθώο επί του παραπτώματος τον συνάδελφο, αλλά ότι η εταιρεία στην εκτέλεση του Πειθαρχικού Ελέγχου και στην αναγγελία σε αυτόν της ποινής, δεν έπραξε σύμφωνα με τον ΓΚΠ και την Ελληνική Νομοθεσία. Παρατύπησε στη διαδικασία δηλαδή.

Τιμώρησε χωρίς στοιχεία και η αναγγελία της ποινής ήταν πλημμελής.

Επειδή ο τρόπος που ενήργησε η εταιρεία στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πάγιος για όλες τις πειθαρχικές ποινές που έχει επιβάλει, η συγκεκριμένη απόφαση είναι ο πιλότος ώστε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για την ακύρωση όλων των ποινών!

Σας το ζητάμε χρόνια, σας επισημαίναμε γιατί, το δικαστήριο μας επιβεβαίωσε και μας δικαίωσε, εμπρός κάντε το καθήκον σας.

Ζητάμε την άμεση προσφυγή του Συνδικάτου μας στην Δικαιοσύνη, για την ακύρωση όλων των πειθαρχικών ποινών των μελών μας!

                   
                          Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 9:20 π.μ.

Search