ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018



Συνάδελφος μας ο οποίος δέχτηκε αυθαίρετη καταγγελία επιβάτη ότι οδηγούσε επικίνδυνα,μιλώντας στο κινητό και  ίσως και υπό την επήρεια ουσιών, παρόλο που προσκόμισε στην εταιρεία γνωματεύσεις γιατρών ακόμα και ψυχιάτρων, η εταιρεία τον τιμώρησε χωρίς κανένα στοιχείο με επίπληξη!

Γιατί; Γιατί έτσι γουστάρει!

Ο συνάδελφος μας άκουσε τις προτροπές μας και αποφάσισε να διεκδικήσει το δίκιο του στην Δικαιοσύνη και δικαιώθηκε!


Σας έχουμε ενημερώσει ξανά και ξανά ότι στο θέμα του πειθαρχικού ελέγχου η ΟΣΥ ποινολογεί παραβιάζοντας τον ίδιο κανονισμό που στο όνομα του ποινολογεί εμάς!


Έχουμε ζητήσει ξανά και ξανά από το προεδρείο να προσφύγει στην δικαιοσύνη για την ακύρωση όλων των πειθαρχικών μας ποινών,αφού σε όλους μας η ΟΣΥ λειτουργεί με τον ίδιο και απαράλλακτο τρόπο.


Σας παραθέτουμε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από την πρωτόδικη απόφαση η οποία δικαίωσε τον συνάδελφο μας και εμάς, όπως και από την  έφεση που άσκησε η ΟΣΥ και την οποία έχασε το ίδιο πανηγυρικά .




Πρόκειται για απόφαση πιλότο που πάνω της μπορούμε να στηριχτούμε ώστε να ακυρωθούν όλες οι πειθαρχικές ποινές αφού το δικαστήριο δεν έκρινε την ενοχή ή την αθωότητα του συναδέλφου μας, αλλά τον τρόπο λειτουργίας των Πειθαρχικών Συμβουλίων, ο οποίος δεν συνάδει με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού και την Ελληνική Νομοθεσία στην οποία έγκειται.



Η απόφαση του Πρωτοδικείου όπου αναγράφει ξεκάθαρα ότι τα Πειθαρχικά Συμβούλια της  ΟΣΥ τιμωρούν χωρίς στοιχεία και χωρίς να αιτιολογούν την κρίση τους, όπως είναι υποχρεωμένα βάση κανονισμού και νομοθεσίας.

Δηλαδή μόνο αναγγέλλουν ποινή, ενώ είναι υποχρεωμένα να στοιχειοθετούν στην απόφαση και τους λόγους για τους οποίους επιβάλουν την ποινή!Δεν το κάνουν ποτέ!



Το Πρωτοδικείο  ακυρώνει την ποινή του συναδέλφου μας!


Η ΟΣΥ αμετανόητη και με θράσος κατέθεσε έφεση.


Το Εφετείο επισημαίνει ότι είναι αρμόδιο να κρίνει την λειτουργία των Πειθαρχικών Συμβουλίων της ΟΣΥ.


Όσα  αναφέρει εδώ το αρμόδιο δικαστήριο ότι είναι υποχρεωμένη  ΟΣΥ να αναγράφει στις αποφάσεις των Πειθαρχικών Συμβουλίων της, δεν υπάρχουν σε καμία ποινή που κοινοποιήθηκε σε οποιονδήποτε από εμάς!

Ήμασταν εκεί τους τα επισημάναμε μαζί με όλα τα άλλα.


Και συνεχίζει η απόφαση του Εφετείου να αναλύει την έλλειψη της αιτιολόγησης, απόρροια της έλλειψης στοιχείων.


Εδώ διαβάζεται και τα επιχειρήματα της ΟΣΥ! Ομολογούν ξεδιάντροπα ότι τα στελέχη των Πειθαρχικών Συμβουλίων της δεν έχουν ειδικές γνώσεις και νομική κατάρτιση και ότι ποινολογεί για λόγους ασφάλειας του επιβατικού κοινού!



Ναι αυτά τα κατέθεσε εγγράφως στην Έφεση της,δείτε κι εδώ:http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2017/12/blog-post_32.html


Η απόφαση του Εφετείου που για ακόμα μια φορά δικαιώνει το συνάδελφο μας κι εμάς και καταδικάζει την ΟΣΥ.


Το έγγραφο με το οποίο η ΟΣΥ άρει την ποινή της επίπληξης στον συνάδελφο μας.

Σας τα λέμε,σας τα φωνάζουμε τόσα χρόνια,ε λοιπόν...ορίστε και οι αποδείξεις!
Εντάξει τώρα;
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 10:32 π.μ.

Search